Slomilo ga je tek nakon što se sve završilo: Miša Grof ne ustaje iz kreveta – Danima plače i ništa ne jede

|

Spolja gledno, Viktor Ristović junački se držao za vreme poslednjeg ispraćaja svog sina Vidoja, ali u sebi je proživljavao najteže trenutke, a sve se to ispoljilo poslednjih dana. On je u takvom stanju da je morao da zatraži pomoć lekara.

“Nemam trenutno snage da mnogo pričam. Znam da ima milion pitanja za mene. Teško dišem, doktori su oko mene i ceo dan sam proveo u krevetu. Naglo mi je pozlilo, bolje je da je uvek neko tu pored da može da uskoči ako se nešto desi”, kratko je rekao Miša i otkrio da će tek da progovori o svemu:

“Mislim da je sada najmanje bitno to šta se dešavalo u stanu za koji me pitate. Kad mi bude bolje i kad se osvestim da Vidoja više nema, progovoriću o svemu”, najavio je Miša Grof.

Posle svega, Vidojev otac se zatvorio u kuću, a u posetu mu je, osim porodice, došao još samo dobar prijatelj.

“Miša se maksimalno kontrolisao. Slomilo ga je sve tek kad se sve završilo. Plakao je ceo dan, ništa ne jede danima i zato mu je pozlilo. Dobio je infuziju tokom jučerašnjeg dana. Merili su mu pritisak i pokušali da ga nateraju da nešto pojede. Ne ustaje iz kreveta, kasno se budi, a tražio je samo da mu daju nešto da bi mogao da odspava jer i s tim ima problema”, otkrio je izvor blizak njihovoj porodici.

Izvor: republika.rs