Sloba angažovao privatno obezbeđenje: Nakon što je Jelenu napao bivši muž, pevač preduzeo mere bezbednosti

|

Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović u petak je doživela fizički napad od strane bivšeg supruga i njegove devojke ispred porodične kuće u Višnjičkoj banji.

Jelena je za medije otkrila da je bila u policijskoj stanici, kao i da zdravstveno stanje zajedničkog sina nije dobro, jer je dete autistično.

Jelena je završila u Urgentnom centru, a kako se Sloba tada nalazio na putu u Sloveniji, sve vreme je bio sa njom na telefonskoj vezi. On je odmah po povratku u Srbiju angažovao obezbeđenje, koje će voditi računa o njegovoj supruzi i sinovima.

– Sloba je bio preplašen i tužan jer je bio daleko kada se desio incident. Čim je došao rekao je Jeleni da nigde više ne ide sama, čak ni smeće da baci. Ne želi da razmišlja da li će na nju opet neko da napadne – rekao je izvor blizak Radanovićima.

– Od kad sam napustila bivšeg muža, stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije. Pozivana sam u policiju zbog njegovih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja. Išla sam i trudna u sve ove institucije, doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin Naum je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijski i najviše se odnosi na Naumovo lečenje. Pošto su naša deca tužena, ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To traje veoma dugo i icrpljujuće je – rekla je Jelena.

Izvor: kurir.rs