Ražnatovići u tajnosti krstili malog Krstana: Svi u belom, proslava u elitnom restoranu, a potez malog Željka nasmejao sve (VIDEO)

|

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, porodila se 17. aprila i na svet donela njihovog drugog sina. Krstan je rođen na drugi dan Uskrsa, a kršten je na drugi veliki praznik – Spasovdan.

Za razliku od ostalih proslava u ovoj porodici, krštenje je prošlo bez pompe i velikog broja zvanica, te su se na spisku samo našli najuži članovi porodica i prijatelji. Bogdana i Veljko priredili su proslavu u jednom poznatom beogradskom restoranu.

Na snimku ove intimne ceremonije može se videti da je Veljko u jednom trenutku pozvao Anastasiju, kada joj je zajedno sa sinom Željkom čestitao rođendan, na šta se ona raznežila i poslala poljubac obojici.

Nažalost, nekoliko dana kasnije objavljena je tužna vest koju je saopštio Nemanja Gudelj, Anastasijin izabranik. Ona je izgubila bebu.

“Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubli našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti. Hvala na razumevanju”, napisao je Nemanja na Instagramu, nakon čega su se povukli iz javnosti.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: hellomagazin.rs