Sloba Radanović postaje tata: Neopisiva radost u celoj porodici – Poznato i u kom je mesecu trudnoće Jelena

|

Pevač Slobodan Sloba Radanović i njegova supruga Jelena čekaju prvo zajedničko dete, a Jelena je sada u 4. mesecu trudnoće.

“Radost je neopisiva, u celoj porodici. Sloba je i dalje na velikoj letnjoj turneji, ali svaki slobodan momenat provodi sa Jelenom, trudeći se da joj baš ništa ne nedostaje. Ona se odlično oseća, sve je baš kako treba”, otkrio je izvor Telegrafa.

Redakcija pomenutog lista pokušala je da stupi u kontakt sa poznatim parom, ali do momenta objavljivanja ovog teksta oni se nisu javljali niti odgovorili na pozive.

Inače, Jelena i Sloba venčali su se 14. februara u Manastiru Dubnica, u mestu Božetići kod Nove Varoši, koji je posvećen Svetoj Trojici. Pre Jelene, pevač je bio u braku sa nekadašnjom stjuardesom Kristinom Kijom Kockar, i iz braka sa njom nema dece.

Moglo bi se reći da Slobi cvetaju ruže i na privatnom i na poslovnom planu. On je uspeo da vrednim radom kupi kuću u Višnjičkoj banji, ali i da započne novi biznis u oblasti ugostiteljstva. Vest o prinovi stigla je kao šlag na tortu, te se cela porodica raduje novom članu.

Izvor: telegraf.rs