Silvana i Toma nisu bili u vezi: Lepa Lukić potvrdila Radmilove reči, pa iznela još puno detalja o tadašnjoj estradi

|

Lepa Lukić potvrdila je reči supruga Radmila Armenulića da je ljubav Tome Zdravkovića i Silvane u filmu “Toma” izmišljena. Budući da je Lepa preko 17 godina nastupala zajedno u grupi sa legendarnim pevačima tog vremena, bila je upućena u sve događaje na estradnoj sceni.

“Tako je, izmišljena je ljubav! Znate šta, ja samo znam da mi sa estrade nismo znali za tu ljubav, a za to je samo znao Bjelogrlić. Kako je mogla da bude ljubav, a mi to ne znamo, a putujemo zajedno!”, kaže Lepa, a na konstantaciju da je Bjelogrliću pomagala Tomina žena Goca, pevačica kaže:

“Ne znam šta su oni pričali, nema veze, to je film, može da se dodaje. Jedino ako njih dvoje znaju da su se sastajali, a mi sa estrade to nismo znali, možda su u filmu stavili to, jer to tako treba. Ni moja “Violina” nije bila u to vreme”, kaže Lepa Lukić, nimalo oduševljena kako je njen lik prikazan u filmu.

“Napravili su da psujem ko kočijaš, idem po televiziji i psujem? Ma, bezveze, ja sam bila mlada, sad ću ja da dozvolim da psujem, napravili su me da pušim i pijem, nikad kap alkohola nisam uzela, ni pušila! Za mene je dobro što je stavio “Violinu” u film”, završava legendarna pevačica.

Izvor: kurir.rs