Seda kosa, duga brada: Mateju Kežmana niko ne prepoznaje – Živi na planini sa skoro duplo mlađom suprugom (FOTO)

|

Bivši srpski fudbaler Mateja Kežman već dugo živi u delimičnoj medijskoj ilegali. Posvećen je svojoj supruzi Tari i sinu Luki daleko od očiju javnosti.

Jedan je od retkih koji ne koriste društvene mreže, te se njegove fotografije mogu videti samo na profilu njegove supruge, a nekoliko novih pokrenule su brojne reakcije na mrežama. Mateja Kežman sada izgleda potpuno drugačije, te se njegove nove slike danima komentarišu na internetu. Mnogi ističu da su ga jedva i prepoznali, ali da “od onakvog frajera ništa nije ostalo”.

Ono što je ljudima takođe zanimljivo jeste da je Kežman odlučio i da napusti grad i život preseli na planinu. Nekadašnji sportista pre izvesnog vremena je kupio kuću na Kopaoniku a s obzirom da je veliki ljubitelj prirode i zdravog načina života, odlučio se da živi na ovoj lokaciji sa svojom porodicom.

“Mateja je stalno provodio zimske mesece na Kopaoniku, jer obožava skijanje, a letnje na moru, na Adi Bojani. On je pronašao tamo svoj mir daleko od grada, a i njegova žena smatra da je Kopaonik mesto najbolje za odrastanje njihovog sina. Kako tamo ima i apartmane, koje izdaje već nekoliko godina, a u koje je uložio novac koji je zaradio tokom fudbalske karijere, biće mu lakše da nadgleda poslove i da bude u toku sa svim dešavanjima na planini”, otkrio je izvor.

Izvor: mondo.rs