Sada liči na Karleušu: Ceca nikada nije imala ovako svetlu boju kose – Napravila pometnju novim imidžom (FOTO)

|

Za Cecu Ražnatović mnogi kažu da je jedna od lepših pevačica na Balkanu. Iako se mnogo promenila od početka karijere, popularna folk pevačica i u ovim godinama pleni lepotom i neverovatnom harizmom. Kao dama istančanog ukusa, stila i stava, ona zna šta joj pristaje. Ovog puta odlučila se da osveži svoj izgled novom bojom kose i stajlingom.

Ceca se na snimanju novih emisija „Zvezde Granda” pojavila u potpuno novom izdanju, sređena od glave do pete u potpuno drugačijoj garderobi. Fanovi su iskomentarisali da joj ovaj romatični izgled mnogo bolje stoji kao i da izgleda mnogo mlađe. Osim stajlinga, novi imidž Cece Ražnatović zasnovan je i na promeni frizure, odnosno boje kose.

Folk zvezda nedavno je posetila frizera odlučivši se za veliku promenu – imidž Cece Ražnatović oduševio je mnoge jer je do sada niko nije video sa ovoliko svetlom kosom. Ona praktično ide u plavuše.

“Prelepa”, “Kakva promena”, “Lepoj ženi sve lepo stoji”, ređali su se komplimenti koje je pevačica dobila na račun novog izgleda dok su se drugi našalili da Ceca stremi ka tome da liči na Jelenu Karleušu.

Izvor: svet-scandal.rs