Golubovićka oplela po Ani Ćurčić: “Najgluplja je u tom trouglu” – Znala je ko je Zvezdan, zašto je dovela čoveka kod male dece

|

Bivša rijaliti učesnica, rediteljka Jelena Golubović najavila je da se na proleće vraća u Zadrugu, a ujedno je i iznela svoje mišljenje o ljubavnom trouglu – Zvezdanu Slavniću, Ani Ćurčić i Anđeli Đuričić.

“Meni je najgluplja Ana Ćurčić u tom ljubavnom trouglu. Ona je ušla u rijaliti u odelu, mislili smo da ulazi dama, a onda me je njen rečnik porazio. Predstavlja se kao ekonomista, kao da je doktor nauka. Ona je svu krivicu svalila na Anđelu, a one može da bude kriva. Tolike godine su bili zajedno, nemaju decu, ništa. Ona je dovela čoveka kući, dovela ga kod svoje dece, a sad se iznosi sav prljavi veš”, započela je Jelena svoje izlaganje i dodala da smatra da je Ana manipulator:

“Koliko puta sam je videla da briše oči a suza nema. Ona manipuliše, a predstavlja da on manipuliše. Pitanje se postavlja šta je ona radila dok je on bio u zatvoru. Njihove se priče ne podudaraju. Ona je znala ko je on, pitam se zašto je dovela čoveka kod male dece. Ona je pre njega imala dva propala braka”, rekla je Jelena.

Izvor: blic.rs