Sada je sve jasno: Otkriveno zbog čega se razvode Saša i Nevena Joksimović nakon 20 godina braka

|

Vest koja je ovih dana iznenadila javnost, jeste navodni razvod glumca Saše Joksimovića i njegove supruge producentkinje Nevene Joksimović. Naime, glasine su krenule kada se Saša oglasio fotografijom sa nepoznatom ženskom osobom za stolom, a fotografiju prati opis “konačno slobodan”.

Ubrzo pošto se vest proširila po medijima, redakcija “Story-ja” pozvala je glumca za komenatar tim povodom, u nadi da će sve demantovati. Ipak, nije bilo povratne informacije od njega, ali činjenica da kolegama koje su ga nešto ranije kontaktirale nije rekao da je u pitanju laž, došlo se do zaključka da je samo pitanje dana kada će podneti prijavu za razvod braka.

Vrativši se malo unazad i analizirajući ranija izlaganja supružnika, dolazi se do mogućih razloga njihovog rastanka. Budući da je Saša često daleko od kuće, prva pretpodstavka je da je razdvojenost učinila svoje. Drugo, Nevena je davala izjave vezane za Sašinu porodicu koje i nisu baš pozitivne.

“Sašini roditelji smatraju da kada treba da nam se pomogne oko kuće i deteta pomažu isključivo meni”, izjavila je tada Nevena, koja je otkrila da ni sa Željkom Joksimovićem nije u dobrim odnosima, a ni njegovom ženom Jovanom, što je moglo dovesti do kulminacije i samim tim i kraja ove nekada divne zajednice.

Ipak, kako se Joksimovići još uvek ne oglašavaju povodom navoda u medijima, ništa se ne može tvrditi sa sigurnošću. Ostaje nada da će ipak uspeti da prevaziđu i ovu prepreku.

Izvor: story.rs