Ruskinja iznela svoju teoriju o Novakovom slučaju: “Hoće da ga penzionišu – Sve su mu namestili”

|

Novak Đoković i dalje je tema o kojoj govore svi mediji, a povodom poslednjih događaja do sada su se oglasili mnogi. Među njima je i ruska teniserka Jekaterina Bičkova. Ona ima vrlo zanimljivu teoriju u vezi sa Novakovim slučajem.

Naime, Bičkova ne isključuje mogućnost da donošenjem odluka poput one u Australiji neko želi da penzioniše Đoković. Sumnjiva joj je priča da su Đokoviću nedostajali neki papiri za ulazak u zemlju, jer je o tome brinuo tim koji je samo za to zadužen.

“U Australiji se odigrala jedna vrlo opskurna igra. Ovo su zakulisne radnje. I ona situacija sa US Opena kada je diskvalifikovan bila je apsolutno neverovatna. Dakle, ne isključujem mogućnost da njegov status borca za prava obespravljenih i osnivača nove teniske unije, igra ulogu. Nije isključena mogućnost da će pokušati da ga sklone i da ga pošalju u penziju. Ovo nije činjenica, ali je moguće kao opcija. Novak se protivi sistemu i to se obično ne završi dobro, čak i za jake momke poput njega”, zaključila je Bičkova.

Izvor: alo.rs