Ristovski izbacio bivšu ženu Danicu iz serije, pa doveo Anicu Lazić: Otkriveno šta se dešavalo iza kulisa

|

Glumac Lazar Ristovski je posle razvoda od svoje dugogodišnje supruge Danice nju izbacio iz glumačke podele serije “Drim tim”, da bi u njenom nastavku angažovao svoju novu 39 godina mlađu devojku Anicu Lazić.

Danica Ristovski je igrala jednu od glavnih ženskih uloga u prvoj sezoni pomenute serije. Bila je u ulozi sportskog komentatora Jovanke Kanađanin, čiji je lik u drugoj sezoni zamenjen ulogom druge novinarke koju tumači Paulina Manov. Lik Jovanke u drugoj sezoni potpuno je izbačen.

I to ne bi bilo ništa neobično da se u nastavku serije ne pojavljuje niko drugi do sadašnja Lazareva devojka Anica.

Ristovski, koji u ovoj seriji igra glavnu ulogu, svojoj novoj partnerki je namenio ulogu Bosiljke, pa mnogi ocenjuju da je glumac povukao ovaj potez kako na setu ne bi došlo do neprijatnog susreta bivše i sadašnje partnerke.

“Lazar je ovu seriju snimao nakon što je objavio da se razvodi od Danice s kojom je bio u braku skoro pet decenija. Kako bi izbegao bilo kakav susret između njih ili kako ona ne bi posumnjala da posle razvoda između njega i Anice ima nešto više osim kolegijalnog odnosa, Ristovski je odlučio da je najbolje da lik Jovanke izbaci iz druge sezone serije čiji je producent i glavni glumac. To su tek sada shvatili svi oni koji su radili na seriji, pa i sama Danica, kojoj je ovo bila jedna od omiljenih uloga u karijeri”, ispričao je izvor za Kurir.

Izvor: pulsonline.rs