Novakov trener tuži bivšu ženu: Ivanišević sa Tatjanom ima dvoje dece, bili u braku 17 godina – Sada tvrdi da ga je pokrala

|

Goran Ivanišević (52), proslavljeni hrvatski teniser i trener Novaka Đokovića, objavio je na svom Instagram profilu da tuži bivšu suprugu Tatjanu Dragović (45), od koje sada traži novac koji je zaradio pre i nakon braka.

Ivanišević se sinoć kasno obratio putem Instgarama i otkrio da ima velikih problema sa bivšom suprugom Tatjanom Dragović, koja je navodno mimo svih zakona i ugovora uzela njegov novac. Novakov trener je javno poručio da će pravdu tražiti na sudu.

Njihova priča je kao iz filma. Ivanišević je svoju bivšu suprugu Tatjanu najpre video na naslovnoj strani časopisa, nakon čega se potrudio da dođe do njenog broja. Već za par meseci otpočeli su romansu.

Doček Nove godine u Dubaiju za Tatjanu je bio kao iz bajke jer je na tom putovanju dobila verenički prsten. Ubrzo potom započeli su i zajednički život, uživali u putovanjima i uspesima koje su nizali u svojim karijerama.

Sada već davne, 2004. godine kao kruna njihove ljubavi došla im je i ćerka Amber Marija. Tatjana je odustala od karijere i posvetila se majčinstvu i porodici a Goran se upustio u privatni biznis. Nedugo nakon radosnih vesti njihova imena u javnosti su počela da se povezuju i s drugim osobama, ali oboje su to tada demantovali. Tri godine nakon rođenja ćerke, dobili su i drugo dete, sina Emanuela.

Iako je sve izgledalo idilično, skandal je protresao Hrvatsku o Goranovoj vezi sa voditeljekom Vanjom Halilović kada su snimljeni kako tokom noći izlaze iz zgrade na Trgu Marka Marulića. U tom stanu su se našli i na Dan zaljubljenih, a fotograf ih je uhvatio dok je Ivanišević stavljao torbu u gepek. Tatjana ga je nakon toga navodno, nakon žestoke svađe, izbacila iz stana.

Nakon toga, Ivanišević javno izvinio supruzi.

Iz SAD-a vratili su se posle šest meseci, no ubrzo ih je potresao još jedan skandal kada su mediji počeli da spekulišu o Tanjinoj vezi s fudbalerom Markom Šimićem. Tada su krenule i spekulacije o finansijskim problemima, a u medijima se nagađalo kako je Goran svoju imovinu prepisao upravo na Tatjanu.

Izvori bliski paru počeli su da pričaju kako već dugo ne žive kao muž i žena te da su samo u prijateljskom odnosu, a odluka o razvodu je došla sporazumno posle 17 godina zajedničkog života.

Izvor: telegraf.rs