Radi u medijima, a krije se od javnosti: Markantni Dragan Karadžić osvojio je srce ministarke Darije

|

Od dana kada se ministarka Darija Kisić Tepavčević prvi put pojavila u javnosti sa emotivnim partnerom Draganom Karadžićem ne prestaje da se priča o glavnom čoveku televizije B92.

Karadžić je rođen u Beogradu 1957. godine. I pored toga što je najveći deo karijere proveo u medijima sam je retko davao intervjue, pa se na prste jedne ruke mogu izbrojati njegove izjave koje nemaju veze sa poslom kojim se bavi.

Završio je Petu beogradsku gimnaziju, a potom diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu. Kasnije je, na Fakultetu za poslovni menadžment u Baru, stekao i zvanje diplomiranog menadžera. Svestrano obrazovanje omogućilo mu je da se bavi širokim spektrom poslova, pa je tako dve godine proveo u Kini, kao i u još nekim azijskim zemljama.

Prilično je aktivan na Tviteru, gde redovno komentariše aktuelne događaje i učesnike društveno-političkog života. Osim toga, Dragan i ličnim prisustvom daje podršku u pojedinim situacijama. Tako je, zajedno sa ministarkom, podržao skup koji su organizovali roditelji Novaka Đokovića tokom njegovog boravka u Australiji, gde su i prvi put “uhvaćeni” u javnosti.

Iako ne otkriva porodični status, jedna od objava koja se može pročitati na njegovom nalogu na Tviteru govori mnogo toga: „Tužni smo kada nam deca odu posle novogodišnjih praznika, a srećni što imaju roditeljski dom u koji uvek mogu da se vrate.“

Izvor: hellomagazin.rs