Prošle godine su ga na istom mestu uhapsili, a sada mu priredili ispraćaj za pamćenje: Novak Đoković napustio Melburn (VIDEO)

|

Neviđene scene dosad na aerodromu u Melburnu odakle je Novak Đoković napustio Australiju… Isto mesto kao i prošle godine, a dešavanja totalno drugačija.

Kada je pre eto nešto više od godinu dana Novak Đoković je uhapšen na aerodromu u Melburnu. Svi dobro znamo kakvu je torturu prošao tamo, a još bolje znamo kako im se osvetio za sve to.

Policijaci su i sada bili tu, ali da pomognu da Novak dođe do terminala. Razlog je sada drugi, ogroman broj ljudi koji su želeli da se slikaju sa svojim herojom.

Nole je osvojio titulu na Australijan openu, podigao je trofej po 10. put i na najbolji mogući način odgovorio na zlo koje je pretrpeo tada. Sudbina je došla po svoje i pokazala je Australijancima istinu života.

Na aerodromu je bilo mnogo srpskih zastava, ali i veliki broj turista koji su bili oduševljeni što vide Novaka, pa su poželeli da dobiju fotografiju kao uspomenu.

Sve se preokrenulo za samo 365 dana… Aerodrom gde je kao najveći kriminalac bio lišen slobode, sada je postalo mesto gde ga svi obožavaju.

Novak je bio veoma dobro raspoložen pa se potrudio da izađe u susret svim svojim obožavaocima.

Iskreno se nadamo se da će za tačno 365 dana Novak opet kretati iz Melburna put Evrope. Do novog viđenja na istom mestu.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs