Profesor Milinko iz Ivanjice oženio Albanku koju je znao samo sa slike: Danas imaju ćerku – Otkrili kako izgleda njihov brak

|

Snajke Albanke u poslednje vreme doselile su se u brojna srpska sela bogata neženjama i učinile da ruralna područja opet zažive. Privrženost porodici i suprugu je ono što krasi ove devojke, pa su svi koji su oženili Albanku mahom zadovoljni.

Jedan od mnogih koji je oženio devojku iz Albanije je i ivanjički profesor Milinko Bogdanović, dokazavši time da su snajke iz Albanije dobrodošle i u gradsku sredinu, a ne samo za planinska područja i zabačena sela.

“Susreo sam se sa tabuima, vezanim za ovu temu. Međutim, neophodno je da čovek sam prelomi u svojoj glavi i da shvati šta želi od života. Ja sam više od svega želeo da imam porodicu i sve priče i predrasude sam ostavio sa strane”, kaže Milinko.

Lepa Vjolca je u Ivanjicu stigla iz Skadra, a Milinko je buduću suprugu prvo video samo na slici.

“Iako se radnja dešava u 21. veku, priča ipak ima sve elemente tradicije. Njene sestre ovde žive već deset godina i znao sam da se radi o divnoj porodici. Dogovorili smo se i ja sam otišao u Skadar”, priča profesor Milinko.

Nakon što je upoznao Vjolcu, Milinko je bio siguran da je to žena sa kojom će provesti ostatak života.

“Sve je sudbina, mene je intuicija vodila na taj put i nisam pogrešio”, kaže Milinko.

Četiri godine posle svadbe, Vjolca i Milinko dobili su ćerkicu Irenu koja je još više ojačala njihov brak. Ovo dvoje vedrih ljudi dokaz su da ljubav zaista pobeđuje sve razlike i da je snove moguće ostvariti.

Izvor: kurir.rs