Kralja paprika Njegoša ponovo ostavila devojka: Čestitao 8. mart i ženama poželeo da pronađu njega

|

Njegoš Stojadinović iz Prijepolja, poznatiji kao usamljeni kralj paprika čestitao je svim ženama 8. mart i poželeo im mnogo sreće, zdravlja i ljubavi. Ipak, imao je jednu želju i za sebe.

On je dospeo u centar pažnje javnosti kada je javno progovorio o tome kako nijedna žena ne želi da se uda za njega jer se bavi poljoprivredom. Na Fejsbuku lajkovi su pljuštali kada postavi fotografiju iz skupog automobila, ali čim objavi sliku bašte pune kupusa i paprike, svaka pobegne glavom bez obzira. Njegoš je u novembru za Telegraf otkrio da je pronašao ljubav svog života. Ipak, na Dan žena nam priznaje da je ponovo sam i da ga je “buduća mlada” ponovo razočarala.

Na međunarodni praznik žena, pored divnih želja za sve dame, ima i jednu za sebe – da pronađe ljubav svog života. Takođe, ženama želi da pronađu njega.

“Drage dame, pozdrav od kralja paprike iz Prijepolja. Trenutno sam ispred Manastira Mileševa, jedne prelepe svetinje i želim lično da vam čestitam 8. mart, Dan žena. Puno sreće, ljubavi, zdravlja i veselja. Od sveg srca vam želim da vam se sve želje ostvare”, rekao je on u video poruci za Telegraf.rs.

Iako je pre samo nekoliko meseci planirao svadbu sa svojom izabranicom, Njegoš nam otkriva da je njegova sreća u ljubavi bila kratkog daha. Vratio je titulu usamljenog kralja paprika i opet je spreman da nađe onu pravu, a na današnji datum damama želi i da pronađu njega.

“Imao sam devojku sa kojom sam planirao budućnost, ali opet se desilo isto, ostavila me je. Nikada neću odustati od prave ljubavi, bez obzira na sve. Spreman sam za nova poznanstva i damama danas želim da pronađu mene!”, poručuje Prijepoljac.

On objašnjava da mu kriterijumi nisu previše visoki, te je dovoljno da buduća mlada bude porodična žena, ali pre svega da je verna, odana i spremna da živi na selu.

Izvor: telegraf.rs