Evo kako da privučete novac u novčaniku kao magnet: Saznajte koji je vaš lični broj, zapišite ga na papir i stavite ovde

|

Brojevi, prema numerolozima, imaju veliku moć, a njihova kombinacija veoma često nosi snažnu poruku sa sobom. Osim ovoga, svaki broj ima simboliku i značenje, a može biti povezan i sa energijom novca. Neki brojevi, prema numerologiji, mogu da privuku novac u novčanik, pa svako od nas ima svoj talisman.

Može da stoji na nekom vidljivom mestu u domu ili vašoj kancelariji, ili, na primer, ako je vaš broj tri, na stolu možete imati tri knjige ili tri hemijske. Najbolji način je da na list papira zapišete vaš srećan broj i taj list papira stavite u novčanik kao amajliju, piše Sensa.

U daljem tekstu pročitajte značenje brojeva, i u zavisnosti od vašeg stanja i onoga šta vam je potrebno, izaberite jedan broj i stavite ga u svoj novčanik.

Jedinica: Broj 1 je početak svegai kretanja napred. Utiče na finansijski sektor, što je veoma važno. Broj jedan pomaže ljudima da uštede novac, da vide budućnost i procene je razumno. Ovaj broj je broj analitičara. Ako radite negde gde morate stalno razmišljati o budućnosti i analizirati poteze, onda je ovo vaš broj. To treba da bude vaš glavni talisman.

Dvojka: Broj dva podstiče ljude da misle češće samo na sebe. Ali, ovo je loš pomoćnik što se toiče finansija, jer sebičnost donosi siromaštvo. Filozofija Dvojke je suprotna bogatstvu, pa je upotreba dvojke kao talismana nepoželjna.

Trojka: Ako izaberete broj tri za svoj talisman, imaćete finansijske koristi. Trojka je odličan vodič kada su u pitanju finansije. Ovo je broj harmonije, jer prema numerolozima Trojka pomaže u svakoj situaciji, pa je koristite za finansijski sklad.

Četiri: broj 4 je simbioza dve dvojke. Pomaže da postavite ciljeve i oslobodite se stvari koje vam nisu potrebne, ali ipak ovaj broj baš i nije najpovoljnija amajlija što se tiče finansija. Broj četiri ne pomaže u postavljanju životnih prioriteta , već samo podiže zavesu nad budućnošću. PO svojoj suštini ovo je veoma čudan broj, te kao finansijski talisman neće biti baš od velike koristi.

Pet: Petica je poput zlatne sredine, ima i dobru simbiozu sa energijom obilja. Za nju numerolozi smatraju da privlači finansijsku sreću, jer usklađuje tokove energije obilja. Ovaj broj je dobar za one čiji finansijski život uključuje neke rizike i avanture. Dobar je za sportiste i poslovne ljude.

Šest: Šestica predstavlja unutrašnje kretanje problema. Ovaj broj nije povoljan za finansijske tokove, jer su njegovi elementi ljubav i odnosi. Umesto ovog broja,bolje izaberite neki drugi, a energiju broja 6 iskoristite kada su u pitanju emocije.

Sedam: Sedmica je srećan broj, poput Petice, ali ima još neke “bonuse”. Sedmica menja sudbinu osobe, a numerolozi misle da su ljudi koji imaju ovaj broj koji je prisutan u njihovom životu (broj kuće, datuma rođenja…) posebno su rećni. Energija ovog broja može se usmeriti u bilo kom smeru.

Osam: Broj 8 je znak beskonačnosti. Može biti znak sigurnosti i uštede novca, tj. da održava novac koji trenutno kruži u vašoj kući. Ako pak želite da napedujete i steknete bogatstvo, onda je od Osmice u novčaniku bolje držati Sedmicu.

Devet: Energija broja devet vam omogućava da odvežete čvorove vezane sudbinom. On je neophodan za one koji se bave teškim fizičkim ili intelektualnim radom. Donosi pozitivnu energiju osobama koje se stalno suočavaju sa finansijskim teškoćama.

Neki numerolozi kažu da su neparni brojevi posebno pogodni za prizivanje novca, pa upotrebljavaju kodove 1-3-5-7-9 u vidu afirmacija i mantri, a smatraju i da kod obilja množe biti niz 5-7-5-7-3.

Ovi kodovi zapisuju se u rokovnike ili telefone kao vid amajlije.

Izvor: stil.kurir.rs