Ovo su vile poznatih na moru: Evo čija vredi čak 300.000 evra – Zavrteće vam se u glavi od luksuza (FOTO)

|

Brojne poznate ličnosti iz sveta muzike mogu da se pohvale luksuznim kućama koje se nalaze na različitim egzotičnim destinacijama, gde uglavnom provode letnje dana opuštajući se sa porodicom i najbližim prijateljima.

Neda Ukraden

Odavno je poznato da Neda Ukraden ima nekretninu u Lepetanama, u Boki Kotorskoj u Crnoj Gori, gde je kupila plac, pre nekoliko decenija, kada je bila na vrhuncu karijere.

Naime, ona je na placu izgradila višespratnicu, a ne kuću, od koje je jedan sprat uzela za sebe, dok ostale najverovatnije izdaje.

Pored ove pevačica poseduje još jednu koju je nasledila u Imotskom, u Hrvatskoj, a koju je nedavno renovirala i tokom leta uživala sa najbližim članovima porodice.

Neda je inače odrasla u ovoj porodičnoj kući, gde su joj se i roditelji venčali, pa je emotivno vezana za ovo mesto. Kuća je smeštena na 30 minuta do mora, u ratu je bila potpuno uništena, a godinama ju je rastuživala činjenica da tamo ne može da prenoći, te je odlučila da je renovira.

Miloš Bojanić

Nedin kolega Miloš Bojanić već decenijama ima kuću u Baošiću u Crnoj Gori u kojoj su letovale mnoge naše zvezde.

Crnogorsko primorje oduvek je bilo zanimljivo estradnim ličnostima, pa je tako Miloš Bojanić pre nekoliko decenija izgradio velelepnu vilu.

On je ovu vilu napravio još osamdesetih godina prošlog veka, a za njeno renoviranje je pre nekoliko godina iskeširao 15.000 evra.

Svojevremeno se pojavila i vest da je turski glumac Halit Ergenč, poznat na našim prostorima po ulozi Sulejmana Veličanstvenog, bio zainteresovan da je kupi. Bojanić je tada rekao da mu laska što slavni glumac želi baš njegovu vilu, ali ne želi da je prodaje. Miloš iz vile ima direktan izlaz na more.

Saša Popović

Direktor Granda Saša Popović vlasnik je luksuznog stana u Opatiji, koji je kupio 2016. godine i to za neverovatnu cifru od 300.000 evra.

Prošle godine je on, kako su mediji pisali, uložio još 100.000 evra u renoviranje stana koji poseduje ogromnu terasu s koje se pruža nestvarno lep pogled na Jadransko more.

Ovaj stan prostire se na nekoliko stotina metara kvadratnih i opremljen je najsavremenijim nameštajem. Osim dnevne sobe, kuhinje i velike trezarije sastoji se i iz nekoliko soba.

Sašina terasa, s koje se vidi najlepši pogled na more, sastoji se iz dva nivoa, a na istoj je smešten i bazen.

Izvor: kurir.rs