Cecu pitali šta bi Arkan rekao Veljku da je živ – Odgovor tera suze na oči: “Planirali smo nas dvoje…”

|

Ceca i Veljko Ražnatović, upriličili su gala slavlje u svojoj porodičnoj vili, nakon što je juče, 14. maja, u njihovu porodicu stigla prinova, treći Veljkov sin Isaija.

Nakon što je dočekala brojne prijatelje sa estrade, kumove i članove porodice, Ceca je izašla na kratko sa slavlja i sa medijima podelila utiske. Pevačica je otkrila da želi još unučadi, a potom progovorila o nesvakidašnjem imenu za sina za koje su se opredelili Veljko i Bogdana.

“Presrećni smo svi, imamo puno gostiju. Ne postoji ništa lepše što čoveku može da se desi. Šta je Božija volja, to će biti. Bilo bi lepo da dobiju devojčicu”, počela je Ceca, a zatim otkrila da se čula sa Bogdanom odmah nakon porođaja:

“Odlično, čule smo se više puta danas. Brzo se probudila iz anestezije. To je žena zmaj, nisam ni sumnjala”, rekla je pevačica, pa progovorila o nesvakidašnjem imenu, koje su Bogdana i Veljko dali nasledniku:

“Što bih se pitala za Veljkovo dete. Prelepo je ime i nesvakidašnje, bila sam iznenađena kada su njih dvoje odlučili da daju to ime”, rekla je pevačica.

Pomenula je i zeta Nemanju Gudelja, Anastasijinog supruga, te otkrila zbog čega nije mogao da prisustvuje porodičnom veselju.

“Srce mi je puno, žao mi je što Nemanja nije tu, još uvek traje Svetsko prvenstvo”, rekla je Ceca, a potom otkrila da li joj smeta kada je oslovljavaju sa “baka”:

“Stvar je ljubavi i odnosa. Nema potrebe da me zovu baka, postoje mnogo lepša imena”, iskrena je bila Ceca.

Na pitanje novinarke Telegrafa, šta bi Arkan da je živ, danas rekao Veljku, Ceca je iskreno odgovorila:

“Naravno da bi bi ponosan, ne postoji nijedan jedini razlog da ne bude ponosan. Deca su nam izrasla u zdrave, normalne ljude… U ljude u koje smo i planirali nas dvoje kako treba da odrastaju i kako da se formiraju, ja sam Bogu zahvalna da su mi molitve i želje uslišene i ne tražim ništa više. Ko je prema unucima strog, ikad bio?”, rekla je.

Izvor: telegraf.rs