“Slikajte, 40 sati samice zbog razbijenih jaja”: Marko sa lisicama na rukama – Šest policajaca vode ga na saslušanje

|

Marko Miljković, bivši učesnik Velikog brata i rijaliti formata “Zadruga”, proveo je noć u policiji nakon posete Urgentnom centru i bolnice “Laza Lazarević”, a tu će provesti 48 sati.

On je pre dva dana objavio na svom Jutjub kanalu snimak na kome mu policija ulazi u kuću, a zatim objasnio i razlog.

Naime, komšije sa sprata iznad neko vreme su kako Miljković tvrdi, pomije bacali po njegovoj terasi i uprkos svim upozorenjima, nisu imali nameru da to promene. Posle svih neuspešnih pokušaja da zaustavi ponašanje komšija, Marko je kupio 60 jaja i lično bacao na njihov balkon nakon čega je usledio i obračun sa policijom.

Tim povodom oglasilo se i Tužilaštvo zvaničnim saopštenjem:

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju M.M. (rođen 1983. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru.

Okrivljeni je, pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni pretio policijskim službenicima i vređao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika.

Miljković će danas biti prvi put saslušan, a u prisustvu šest policajaca došao je u tužilaštvo sa lisicama na rukama.

Čim je ugledao novinare povikao je:

“Dobar dan, novinari. Slikajte slobodno. 40 sati samice zbog razbijenih jaja, zato što mi je komšija neka faca”, rekao je Marko i ušao u zgradu Trećeg osnovnog tužilaštva.

Izvor: espreso.co.rs