Ovo je Stevan koga su žena i deca izmasakrirali u selu kod Požarevca: Hteo da ih izbaci iz kuće jer su je unakazili

|

Stevana Andrejića (56), kako se sumnja, lišile su života bivša žena Ljiljana J. (56), ćerka Anita A. (31) i sin LJ.J (30). Prema nezvaničnim saznanjima, Stevan je ubijen u porodičnoj kući u Suvi Do kod Požarevca, a njegovo telo pronađeno je u plastičnoj vreći.

Kako su meštani ovog mesta ispričali za Novu, Stevana su svi voleli.

„Radio je dugo u Beču ceo život za tu porodicu. Bavio se građevinom tamo, bio je prepošten čovek. Školovao je decu u inostranstvu”, otkrile su komšije.

On je prošle nedelje došao iz Austrije i hteo je da sredi dvorište, koje su oni zapustili.

„Dogovorio se sa jednim mladićem iz sela da mu sredi. Pošto nije mogao u tom trenutku, rekao je da će pokositi u utorak. Kada je došao utorak, Steva se nije javljao na telefon nekoliko sati i to je bilo čudno, pa je prijavio policiji i tada se saznalo sve”, ispričale su komšije.

Kako tvrde meštani, Stevan je izbegavao da dolazi zbog sukoba sa bivšom suprugom, a želeo je da ih izbaci iz kuće jer su je unakazili.

“Pored kuće je spaljen krevet, u selu se priča da su ga ubili na njemu. Navodno su ga omamili lekovima nekim i onda su ga ubili. Mi smo svi u strahu, zato što ovde nema puno mladih, a sin je u bekstvu, ko zna šta je u stanju da uradi” pričaju meštani.

Izvor: nova.rs