Ovo je rođena sestra Ivice Dačića: Poznata je glumica, postala je majka u petoj deceniji, glumila je u seriji “Porodično blago” (FOTO)

|

Rođena sestra političara Ivice Dačića je glumica, Emica Dačić, koja se u ulozi majke ostvarila u 48. godini života.

Kada su Ivicu Dačića upitali po čemu će upamtiti 2021. godinu, on je odgovorio:

‒ Postao sam ujak. Taj događaj je najveći i najlepši za našu porodicu, dugo smo ga čekali. Lenka je stigla i odmah postala je miljenica cele porodice. A ponosna je i ona na mene. Gleda me na televiziji i prepoznaje, pa se oglašava kad god me vidi, kao da hoće nešto da mi kaže – izjavio je Dačić.

Za razliku od brata koji je život posvetio politici, Emica se posvetila umetnosti. Završila je dva fakulteta, pedagogiju i glumu, a poslednjih godina zaposlena je u jednoj kompaniji.

Emicu Dačić svi znaju po seriji „Porodično blago“, gde je imala ulogu Zorice, sekretaricu sudije Ljubomira Starčevića Risa, koga je glumio Branislav Lečić. Imala je niz manjih uloga u serijama „Stižu dolari“, „Miris kiše na Balkanu“, „Jelena“, a igrala je i u pozorišnim predstavama.

U martu 2021. godine Emica je, u svojoj 48. godini, na svet donela ćerku Lenku. Iako joj je porođaj prošao u najboljem redu, mesec dana ranije život sestre Ivice Dačića kao i njene nerođene bebe, ali i gospođe Jelisavete Dačić, bio u velikoj opasnosti.

Naime, u komšiluku njihovog porodičnog doma na Zvezdari desio se požar koji se brzo proširio, ali su sestra i majka političara, a i ostali stanari zgrade, na vreme evakuisani. Ovaj događaj okončan je samo sa materijalnom štetom, na njihovu sreću.

Izvor: blic.rs