Evo kako izgleda supruga Gorana Bregovića: Rodila mu je tri ćerke, vole se 30 godina, a o njenoj lepoti pričao je ceo svet (FOTO)

|

Muzičar Goran Bregović svaki segment karijere i života vrlo transparentno priča u javnosti, osim ljubavne priče. Brak sa svojom suprugom čuva daleko od očiju svih, i retke su situacije kada nju možemo da vidimo u javnosti. Oženio se dugogodišnjom devojkom Dženanom Sudžukom, sa kojom ima tri ćerke: Emu, Unu i Lulu.

U svojim dvadesetim godinama, sa sarajevskom plesačicom Jasenkom dobio je ćerku Željku, koju nikada nismo videli u javnosti. Trenutno živi u Austriji, ima dvoje dece i sa ocem je, u odličnim odnosima.

On je više puta rekao da su sve tri ćerke lepotu nasledile od majke, koja je u važila za jednu od najlepših devojaka u Bosni i Hercegovini. To možemo videti na staroj fotografiji koja se skoro pojavila na društvenim mrežema.

Njegova supruga Dženana uvek je bila misterija za javnost, nikada se nije eksponirala i pošlo joj je za rukom da do sada uvek čuva svoju privatnost.

Novinari su je nedavno pitali kako se oseća kao jedna od najlepših žena na Balkanu, ona je skromno odgovorila:

“Ma, kakva lepotica, ja sam starica. Ali, evo možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je ćerka umetnica”.

Izvor: hellomagazin.com