Ovako je izgledala mladenačka torta, a jedan detalj na njoj oduševio: Raskošna svadba Anje Mit okupila srpsku estradu (FOTO)

|

Glumica Anja Mit juče je svom izabraniku Ognjenu Vesiću izgovorila “da”, a kasnije tokom dana su obavili i građansko venčanje u jednom prestoničkom restoranu.

Na svadbenom veselju mlade glumice okupile su se brojne javne ličnosti, među kojima su Nela Mihailović Dušan Kaličanin, Bojana Ordinačev, Ivana Dudić, Sanja Marinković, Danijela i Stefan Buzurović i mnogi drugi.

Nakon crkvenog venčanja koje je obavljeno u crkvi Svete Trojice u Zemunu, mladenci su se sa svatovima uputili u restoran, gde su rekli “da” i pred matičarem.

Nakon što su mladenci ušli u restoran, konobari su doneli i raskošnu mladenačku tortu, koja je na četiri sprata, a na vrhu stoje inicijali novopečenog bračnog para.

Glumica je tokom svadbe promenila čak tri venčanice…

– Najviše vodim računa da nešto ne zaboravimo i bez notesa ne izlazim iz kuće. Imaću i tri venčanice i ne znam koja je lepša. Moja prijateljica Merima, koja ima salon venčanica, bila je zadužena da se osećam kao princeza i jedva čekam da ih obučem, naravno ne sve tri odjednom (smeh) – izjavila je nedavno Anja i otkrila da će na venčanu uzeti muževljevo prezime Vesić.

– Osvojio me je odmah i veoma sam srećna, mnogo mi je lepo s njim. Uživamo zajedno. Ne objavljujem zajedničke fotografije na društvenim mrežama jer se moj partner ne bavi javnim poslom i zbog toga želi da našu privatnost čuvamo – istakla je glumica nedavno govoreći o svom izabraniku.

Izvor: kurir.rs