Osvanula prva fotografija Ane Nikolić od izbijanja skandala: Pevačica uslikana u kafiću – Pogledajte ko joj pravi društvo

|

Pop pevačica Ana Nikolić nije viđena u javnosti otkad se u medijima sukobila sa sad već bivšim saradnikom Sašom Mirkovićem, nakon čega je isplivao i video u kojem se vidi ona s ranama na licu.

Sada je na društvenim mrežama osvanula Anina fotografija iz kafića, a u društvu je između ostalog i Maca Diskrecija. Na fotografiji pevačica je nasmejana i dobro raspoložena, mada nije precizirano kad je tačno snimak nastao.

Nakon izbijanja skandala i svojevrsne drame u kojoj je bila glavni akter Ana je otišla u rodni kraj Donju Mutnicu kod Paraćina, gde trenutno provodi slobodno vreme.

Podsetimo, Ana je proteklih dana u fokusu medijiskih pisanja prvo zbog svađe sa Mirkovićem, ali i sa Acom Lukasom. Međutim, mnogo više pažnje je privukao njen sinimak na kojem se vidi pevačicino lice koje je u ranama zbog čega su se mnoge njene kolege, prijatelji i fanovi dodatno zabrinuli. I njene komšije su za Kurir ispričale da se poslednje vreme mnogo promenila i da bi voleli da im se vrati stara Ana Nikolić.

Izvor: kurir.rs