Doktor Arsenić objasnio uzrok krasti na Aninom licu: Nema veze sa onim što većina misli

|

Pevačica Ana Nikolić u fokusu je medijske pažnje nakon što je osvanuo snimak na kojem se mogu videti velike promene na njenom licu, nakon čega je izjavila da joj treba pomoć i da nema ni 100 dinara na računu.

Snimak je izazvao mnogo loših komentara, pa se povodom toga oglasio i doktor Mića Arsenić, koji je putem poznate aplikacije Tik Tok otkrio uzrok stanja Aninog lica.

“Na videu koji kruži kažu da je to od alkohola i sintetiče droge, tj. metafantamina koji je jako sličan k0kainu i može da izazove promene na licu, ali pitanje je kakve”, rekao je on, pa se nadovezao:

“Ono što mogu da vam kažem, jeste da sigurno ovakve promene ne. Kod zavisnika od metafantomina mogu da se jave lezije na koži koje se javljaju kao posledica kopanja. Oni “čapkaju” svoje lice i zato izgledaju tako”, rekao je doktor.

“Ono što se verovatno desilo Ani Nikolić jeste da je to posledica loših laserksih tretmana što se često dešava kada idete kod nekoh nestručnih i priučenih lekara ili kozmetičara”, istakao je doktor pa dodao:

“Želim da kažem da deljenje ovakvih snimaka ne pomaže nikome, pa ni njoj, čak je vrlo neljudski”, poručio je doktor Arsenić na kraju.

Izvor: telegraf.rs