Ognjenova bivša supruga konačno progovorila o njegovoj vezi sa Minom: Danijela im se direktno obratila

|

Manekenka Danijela Dimitrovska detalje iz privatnog života oduvek je čuvala brižljivo, međutim, javnost prati svaki njen korak, naročito u ovom periodu, kada je porodica došla u centar pažnje.

Poznato je da je lepa manekenka bila u braku sa Ognjenom Amidžićem, a sada je otkrila i da li je pronašla novu ljubav nakon razvoda.

“Trenutno sam jako fokusirana na sina i na posao. To je ono što mene ispunjava, naravno, tu su i prijatelji i porodica, ja ljubav crpim iz svega. Jako mi je važno da imam otvoreni i blizak odnos sa porodicom. Ja sam uvek zaljubljena. Da li je to ljubav koja potiče od prijatelja, porodice deteta, to je ono što mene ispunjava”, ispričala je Danijela, pa se osvrnula na novog potencijalnog partnera i da li bi ga predstavila javnosti:

“O tome ćemo da pričamo kad dođe do toga, nikad ništa nisam krila, tako da neću kriti ni to”, poručila je Danijela, pa progovorila o bivšem suprugu Ognjenu Amidžiću i njegovoj novoj devojci Mini Naumović:

“Što se toga tiče, ja svima želim ljubav. Ja sam jedno biće koje ceni sve što je lepo i pozitivno i stvarno svima želim ljubav i to je to”, zaključila je Danijela za Blic.

Izvor: blic.rs