Oglasio se mađarski provokator koji se umalo potukao sa srpskim golmanom: “Proradio je inat – Otišli su kući bez bodova”

|

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je u Budimpešti od Mađarske sa 2:1 u meču 6. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i to sa 2:1, isto kao što je bilo i u Beogradu, čime su Orlovi sebi zakomplikovali i plasman na EURO.

Nakon utakmice ove dve repreznetacije, viđene su i čarke na terenu čiji su glavni akteri bili Vanja Milinković Savić, golman iz Srbije, kao i Žoltan Kalmar iz Mađarske, koji su bili na ivici incidenta u centru igrališta.

Milinković-Savić je ispucao loptu, da bi ga zatim Kalmar prozivao, a onda je Vanja bio taj koji ga je “zvao” na ferku. Nakon utakmice, oglasio se i Kalmar za mađarske medije, gde je rekao zbog čega je to uradio.

“Ne znam šta bi trebalo da uradimo kako bismo dobili poštovanje od ovakvih timova. U nama je proradio inat: čitali smo šta su rekli kad su dolazili u Budimpeštu. Stigli su ovde arogantni, a vratili su se kući bez bodova”, izjavio je Kalmar.

Izvor: telegraf.rs