Novac za bolesno dete baka iz Kneza stavila u kutiju Milice Dabović: “Bilo me sramota, htela sam ja njoj da dam”

|

Video snimak bake koja prosi u Knez Mihailovoj, a onda od toga odvaja novac i daje ga za bolesno dete, preplavio je sve društvene mreže. Baka velikog srca novac ubacuje u kutiju, a ženski glas je moli da to ne radi, da će ona dati umesto nje. Danas smo saznali i da se iza tog ženskog glasa krije Milica Dabović, proslavljena košarkaška reprezentativka.

Milica je do detalja ispričala sve što se desilo.

– Od juče smo dobili ne znam koliko pitanja za baku, i svi pitaju kako da joj se pomogne. Ja sam posle 3 meseca prvi put došla u Beograd, prolazili smo Knezom, molila sam ljude da daju novac za dečaka Jakova Kovačića. Odjednom, javlja se baka da želi da stavi pare u kutiju. Ja fascinirana, šokirana, vidim da ima malo para, bilo me sramota, htela sam ja njoj da dam, ali nije bilo šanse. Ona je rekla da Bog treba da spasi svu decu i da samo roditelji znaju kako je njima. Očarana sam bakom.

Kako kaže, od tad samo razmišlja i priča o njoj. Ja sam samo razmišljala i pričala o baki, ostavila me bez teksta. Drago mi je što je taj snimak brzinom svetlosti dospeo svuda, da ljudi vide da dobro još postoji u narodu. Ja se toga plašim, da je dobro nestalo i uvek me strah, ali baka je pokazala da dobrota postoji – dodaje Milica.

Izvor: telegraf.rs