Njemu je pošlo za rukom da nakon burnog razvoda osvoji njeno srce: Evo ko je novi dečko Kaline Kovačević (FOTO)

|

Mesecima se u javnosti spekuliše ko je novi dečko Kaline Kovačević, tačnije kome je to pošlo za rukom da nakon teškog razvoda zaleči srce naše poznate glumice i osvoji ga. 

Ona se pre malo više od godinu dana rastala od svog drugog supruga, naučnika Vladimira Rekovića, sa kojim ima ćerku Aniku, ali je tu vest vešto krila od medija. Pred kraj pretprošle godine rešila jeda progovori na tu temu, te je čitavu javnost digla na noge.

– Razišla sam se s bivšim partnerom jer sam shvatila da je bolje da budem sama, nego li u vezi koja me ne ispunjava. Međutim, od ljubavi ipak ne odustajem. Sigurna sam da će mi se desiti nova, jer kakav je to život bez ljubavi? Ako je nešto okončano, ne mora da znači da je bilo neuspešno. To ne znači da sad nisam srećna i ispunjena. I te kako jesam – rekla je Kalina, kojoj ćerke Miona i Anika mame najlepši osmeh na lice, ali čini se da je tu i neka nova ljubav zbog koje glumica blista.

Dok javnost pokušava da sazna ko je novi dečko Kaline Kovačević, ona se slikala u naručju crnokosog, šarmantnog momka koji se na Instagramu potpisuje sa Deki, pa je tu sliku objavila na društvenim mrežama. Nije krila svoje emocije, što je i taj jednostavan kadar zabeležio.

Izvor: story.rs