Stoja progovorila o kolegama sa estrade, sve im sasula u lice: “Ko hvata mikrofon da bi bio poznat i bogat, neće biti srećan”

|

Pevačica Stojanka Novaković Stoja u poslednje vreme nse retko pojavljuje u javnosti, a nedavno je rekla da ne želi da gostuje po emisijama sa pojedinim kolegama. Ona redovno nastupa i puni klubove širom Evrope i regiona, pa je na svojoj društvenoj mreži uputila poruku svima koji se bave muzikom samo iz interesa, a ne ljubavi.

– Pevanje nije samo posao, niti zanimanje, a ni način zarađivanja. Pevanje je dar od Boga, emocija koja je darovana da se prenosi kao lek, lek za druge, a vrlo retko za sebe. Uvek se radujem kada čujem da sam pesmom pomogla nekome, orhabrila ga, razveselila. Zato ko god hvata mikrofon kako bi postao poznat i bogat neće biti srećan, to je jednostavno tako. Voli vas vaša Stoja – poručila je folkerka.

Podsećamo vas, Stoja je skoro otkrila i sa kojim se problemima suočavala zbog fizičkog izgleda, pa je svima poslala jasnu poruku.

– Ponižavali su me na svakakve načine, zvali su me Stoja celulitara. “Stoja debela, salasta, vidi kakva je…” Bilo mi je muka od svega. Iz mene pršti energija, a oni komentarišu moj celulit. Treba da smrša, debela je. A onda sam sa albumom “Žena starija” rešila da im zapušim usta. Imala sam težak period tih godina. Često sam bila kod lekara, što zbog toga jer mi bude loše pošto ništa ne jedem, jer sam htela sve na sebi da menjam. Posle razgovora s doktorom uvek bih se predomislila, samo nekoliko stvarčica sam uradila, ostalo je sve prirodno. Šest meseci sam bila posvećena samo sebi – rekla je pevačica.

Izvor: kurir.rs