Ništa od mirnog razvoda: Sukob Ivane Španović i Marka Vulete eskalirao pred očima javnosti

|

Razvod Ivane Španović i Marka Vulete trebalo je da prođe u miru, bar je tako u svom prvom javnom izlaganju nagovestila zlatna atletičarka.Ivana je napomenula da je nastupio značajno težak periodu u njenom i Markovom životu i zamolila sve da se suzdrže od negativnih komentara i spekulacija.

Atletičarka je tada istakla da krah dvogodišnjeg braka doživljava kao lični poraz, te da joj sve što je vezano za to iznova lomi srce.

Za razliku od Španovićke, Marko Vuleta se ovim putem nije oglašavao, ali je zato rešio da pred svetom dokaže da veza između njega i supruge nije okončana u miru i staloženo kako je ona htela da predstavi javnosti.

Otpratio ju je sa svih mreža, obrisao komentare, dosta slika, što je ubrzo i ona učinila, a po svoj prilici bivši partneri su jedno drugo i blokirali jer su nestali tagovi.

Svima je nakon svega jasno da se razvod Ivane Španović zasigurno ne odvija u miru. Bivši supružnici jedno drugom na salašu su se zavetovali na večnu ljubav, a sada to ne misle već se služe drugim sredstvima kako bi se što pre udaljili i nastavili sami.

Izvor: story.rs