“Ne dao Bog da se udaju, sramota me što sam žensko”: Srpkinja objavila šta joj cimerka radi – Začepljena sudopera, nered u kupatilu (FOTO)

|

Na TikTok-u jedna devojka iz Srbije objavila je niz fotografija, koje prikazuju razna iskustva sa cimerkama, a sudeći po tagovima ispod objave, one stanuju u studentskom domu.

Prema fotografijama koje je podelila, higijena njene cimerke nije na zavidnom nivou. Na fotografijama se može videti sudopera prepuna prljavštine, koja je začepila slivnik, zatim prljava kada u kojoj je njena cimerka prala svoje cipele, te potom izašla ne očistivši za sobom.

Takođe, kako devojka navodi, bila je prinuđena da jede iz ruku jer ne znaju da upale mašinu za pranje suđa prepunu prljavih tanjira.

Tu su i dlake od ženske kose po lavabou i kadi, prljav šporet, toster, neoprano suđe sa skorelom prljavštinom… Postavlja se pitanje kako im ne dosadi da žive u takvim uslovima, dok ih od urednog i čistog doma deli samo njihova odluka i malo vremena svakog dana.

Ispod njene objave počeli su da se ređaju komentari šokiranih korisnika.

“Sram me jer sam žensko”, “Smučio mi se život upravo”, “Joj, pa zaraze, brate, da l’ ste lude”, “Uh, ne dao Bog da se udaju”, “Jedini razlog zbog kog ne želim da imam cimerku, fuj”, “A kao fine dame, ja kao muško sa 20 godina, živim sam u stanu”, “I to treba jednog dana ženiti i dovesti u kuću”, “Ja u takvom svinjcu ne bih ni dana ostala”, “Bože sačuvaj”, nije bilo kraja komentarima.

Izvor: kurir.rs