Bivši dečko Ane Ivanović bodri Đokovića u Rimu, dok on puca po šavovima – Urlao na sudiju: “Čemu drama?”

|

Novak Đoković vodi veliku borbu protiv Holgera Runea u četvrtfinalu Mastersa u Rimu, a malo ko je primetio ko se nalazi u njegovoj loži. Radi se o velikom prijatelju našeg asa i bivšem dečku Ane Ivanović, Italijanu Marku Stilitanu.

Stilitano i Đoković su veliki prijatelji, a pa Italijan nije propustio priliku da bodri Novaka u Rimu. Stilitano koji važi za velikog šmekera, svojevremeno je tokom 2013. godine bio u vezi sa našom Anom Ivanović, ali njihova romansa nije potrajala. Navodno je Italijana i srpsku teniserku spojio upravo Đoković, ali su posle raskida i Ana i Mark pronašli svoje prave ljubavi. Ana je u braku sa Bastijanom Švajnštajgerom, sa kojim je nedavno dobila i trećeg sina, dok Stiligano uživa u braku sa suprugom Ingom, sa kojom ima sina i ćerku.

Tokom trećeg seta četvrtfinala mastersa u Rimu Novak Đoković je ušao u verbalnu raspravu sa arbitrom.

Jedan od najpoznatijih sudija Mohamed Lajani najpre je na italijanskom istakao početak merenja vremena dozvoljenog za servis, a onda je to učinio i na engleskom. Pošto je merenje započeto posle njegovog prvog znaka na italijanskom, Đoković je ostao zbunjen kada ga je švedski sudija zvanično upozorio.

“Čemu sva ta drama između italijanskog i engleskog. Ostalo je još pet sekundi”, vikao je Novak besno. Lajani je na to odgovorio da su ostale dve sekunde.

Izvor: espreso.co.rs