“Ne bih se ja s njom šalio”: Danica posle razvoda ima podršku poznatog muškarca – “Moja Danče, legenda” (FOTO)

|

Lazar Ristovski ovih dana je u centru pažnje zbog veze sa skoro četiri decenije mlađom koleginicom, a situacije, htela to ona ili ne, nije pošteđena ni njegova bivša supruga. Danica Ristovski drži se, kao i uvek, damski, dostojanstveno i nastavlja dalje sa svojim poslom i životom.

Glumica ima puno posla na seriji „Zakopane tajne“, po scenariju Žarka Jokanovića, koji nam je otkrio čime se ona trenutno bavi. Verovali ili ne, Danica je stavila bokserske rukavice, obula patike i ušla u ring.

„Ne bih se ja s njom za*ebavao! Moja Danče – legenda“, napisao je Žarko pored Daničine fotografije, koja je najverovatnije nastala na snimanju.

S obzirom na prilično ozbiljan izraz lica glavne akterke, možda bismo između redova mogli da pročitamo i nešto drugo… Da li je želela da nekome uputi poruku? Ili je samo rešila da slobodno vreme ispuni „plemenitom veštinom“?

U svakom slučaju, napominje Žarko, ne bismo se mi šalili s njom…

Otkako se razvela od Lazara Ristovskog Danica je doživela neverovatnu transformaciju, a ležernijim stilom sve je oduševila. Podmladila se i procvetala, oči su joj pune sjaja, a lice zrači vedrinom i harizmom… Nekim ženama razvod očigledno prija.

Izvor: hellomagazin.rs