Otkriveno koliko Novak plaća Ivaniševića: Paprena nedeljna zarada plus bonusi i procenat – Cifra je ogromna

|

Bivši hrvatski teniser i trener Goran Ivanišević dospeo je u centar pažnje javnosti u regionu kada je rešio da tuži svoju nekadašnju suprugu Tatjanu Dragović zbog novca i stana koji joj je pripao nakon njihovog razvoda.

Mediji u Hrvatskoj, ali i čitavom regionu, počeli su da se bave ovom temom, pa su isplivali i detalji iz Ivaniševićevog privatnog i poslovnog života. Između ostalog, otkriveno je i koliko novca Ivanišević zarađuje trenirajući najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića!

Hrvatski portal “24 sata” preneo je informacije “Nacionala” te otkrio da Ivanišević od Novaka dobija između šest i deset hiljada evra na nedeljnom nivou. Takođe, osim plate dobija i bonuse, ali i procenat od osvojenih grend slemova koji, kako pomenuti izvor otkriva, iznosi oko deset odsto.

Kako je Đoković ove godine osvojio tri, njegov trener mogao je dobiti oko 300 hiljada za svaki pehar. Ove sezone mogli su biti zajedno od 25 do 30 nedelja, što na pripremama, što na turnirima, te kad se preračuna dolazi se do ogromne cifre.

Izvor: mondo.rs