Nakon razvoda utehu je potražila u njenom domu: Sa ocem nije pričala 20 godina, a ovo je majka Ane Kokić (FOTO)

|

Nakon što se razvela od Nikole Rađena, Ana Kokić se sa decom preselila kod majke, u porodičnu kuću na Banovom brdu. Za našu popularnu pevačicu komšije imaju samo reči hvale.

Kažu da često svraća u okolne radnje, prirodna je i bez šminke, voli da popriča sa ženama iz komšiluka u kome je odrasla i uvek je dobro raspoložena, a i ćerke su, svi kažu, veoma lepo vaspitane.

Ne sumnjamo da je pevačica koristila vaspitne metode koje je ponela iz porodičnog doma, jer je najveću podršku uvek imala od svoje majke Branke, za koju je veoma vezana.

„Nema sile koja je jača od majčine ljubavi. Majka može sve, majka uvek bolje zna, majka je spremna da život da bez razmišljanja, majka je jedna jedina! Kada je majka nasmejana, sve je dobro. Čuvajte svoje majke i volite ih jer one od toga žive. Srećan ti rođendan, kraljice! Volim te“, objavila je pevačica emotivnu poruku u julu, kada je gospođi Branki čestitala rođendan, uz zajedničku fotografiju i haštag „najbolja mama na svetu“.

Anin otac Stevan, koji je radio na pijaci, nije imao tako blizak odnos sa njom. Ona i njena sestra Maja sa njim nisu pričale dvadeset godina, ali su ga, pre nego što je umro, posetile i sve mu oprostile. Tako su bar pisali neki mediji. Izvori koji su upućeni u celu situaciju kažu su da je Stevan „mirno otišao na onaj svet, jer mu je celog života bilo bitno samo da reši odnose sa ćerkama“.

Pevačica je jednom prilikom objasnila šta je bio kamen spoticanja.

‒ Kada nas je napustio, nisam mogla da shvatim ozbiljnost majčinog i njegovog razlaza. Oni su se sudski razveli 1999. godine, u vreme bombardovanja. U početku smo se viđali, pa se to proredilo. Kada sam shvatila da se sa ocem uvek viđam na svoju inicijativu, rešila sam da više ne insistiram na tome. Bilo mi je teško, ali… Godinama ga nisam videla. Teško mi je i sada, ali mi je na samom početku bilo mnogo teže.

Kada su je upitali da li su se pred kraj njegovog života zaista pomirili, pevačica nije želela da da odgovor.

Izvor: hellomagazin.rs