Novi detalji požara u stanu Milene Popović: Komšije mislile da je nekome zagoreo ručak – “Mogao je ceo sprat da izgori!” (FOTO)

|

Mileni Popović, državnoj sekretarki u Ministarstvu turizma i omladine je u četvrtak izgoreo stan u Beogradu na Banovom brdu i kako ona kaže, “izgorele su sve uspomene”.

Komšije joj nisu javile da je došlo do požara jer se ispostavilo da nisu ni znali da se nešto događa u njenom stanu, a kako je rekla, sve je izgorelo i najviše joj je žao svoih “uspomena”.

“Tek sam se danas osvestila, juče je to bio šok za mene… Bila sam ponovo do stana. Ne mogu ništa da promenim, kako je tako je. Istraga je u toku, danas sam bila u 29. novembra, dala sam izjavu i završila sam sve formalnosti. Čekamo da se istraga završi, kako bismo videli šta se zaista dogodilo. Ogromna je šteta, sve mora da se baci. Jedna soba je potpuno izgorela. Ja sam zbog oluje hermetički zatvorila sve prozore, tu nije bilo vazduha, i to je polako tinjalo, i samo od sebe se ugasilo… Krenulo je iz spavaće sobe. Da je bilo malo vazduha, izgoreo bi čitav sprat. Požar se sam ugušio od sebe”, rekla je Milena u izjavi za “Pink”.

Milena je razgovarala je sa svojim komšijama i pitala ih je zbog čega joj niko ništa nije javio, na šta su oni odgovorili da su osetili paljevinu, ali su mislili da je nekome izgoreo ručak.

“Pričala sam juče sa njima, rekli su da se osećala neka paljevina, i mislili su da nekom gori ručak. Tu nije bilo plamena, da bi se to videlo. Niko ništa do juče, dok ja nisam došla nije video, katastrofa je”, kaže ona.

Milena je pričala i o sinu i kako je on reagovao na požar.

“Kad ne može nazad, napred mora… Bio je jako potrešen, bilo mu je najgore da se ja ne sekiram, tešio me je. Sve je to za njegovu glavicu previše. Mi odrasli sve možemo da kanališemo, a njima je teže. Šta da radim, takva mu je sudbina… Da neke stvari mogu da promenim da utičem, ja bih, ali na žalost, nemam tu mogućnost”, rekla je Milena.

Podsetimo, Milena Popović u stanu živi sa svojim sinom, kojeg je dobila sa Oliverom Ivanovićem koji je ubijen 16. januara 2018. godine u Kosovskoj Mitrovici. Lider Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda” je pogođen sa pet metaka i poglegao je povredama u bolnici.

Izvor: mondo.rs