Nakon jučerašnje drame u Kladovu, oglasila se majka male Nine: Otkrila da li će tužiti vrtić iz kog je devojčica nestala

|

Posle više od sedam sati potrage, devojčica Nina koja je juče nestala u Kladovu pronađena je u ataru sela Kostol, oko šest kilometara od Kladova, na igralištu. Otkrivena je privatnim dronom.

Ninina majka Sanja A. više od sedam sati bila je van sebe od brige, i neizvesnosti, ne znajući da li joj je dete oteto, a dodatni strah imala je zbog činjenice da je Dunav relativno blizu vrtića iz koga je dete išetalo.

Sanja je sada presrećna majka jer joj je ćerkica živa i zdrava pronađena.

„Presrećna sam, ne mogu opisati… Ali najpre želim da se zahvalim mojim Kladovljanima koji su se organizovali, tragali satima, dali sve od sebe da se moja Nina pronađe. Hvala i policiji, svima koji su pomagali. Zahvalna sam i svim medijima“, kaže Ninina majka.

Sanja dodaje da joj je ćerkica zdrava i srećom bez ikakvih povreda, ali da danas nije išla u vrtić.

„Kada su mi je doveli, najpre smo otišli u kladovsku bolnicu gde su Ninu detaljno pregledali. Kada su je pronašli, bila je umazana, isprljana blatom. Malo je promrzla, ali nema temperature. Sada je vesela, kao da ništa nije bilo. Ali čim smo došle kući tražila je čips, bila je gladna, žedna“, kaže majka Sanja, prenosi Kurir.

Na pitanje da li će tužiti predškolsku ustanovu iz koje joj je ćerkica išetala, Sanja kaže.

„Ja nisam ni ljuta, ni ogorčena na vaspitačice. To je moglo svakom da se desi. I njima je bilo teško kada mi je dete nestalo“, kaže Sanja.

Direktorka vrtića se ne javlja na telefon te ustanove. Osoba koja je odgovorila na poziv kaže da direkorka nije u zgradi, da sutra možda može da se razgovara sa njom.

Izvor: espreso.co.rs