“Za to si rođena!”: Anastasija Ražnatović poslala Prijovićki poruku – poželela joj je ovo (FOTO)

|

Popularna pevačica Aleksandra Prijović danas, 22. septembra, napunila je 26. godina, a među prvima joj je čestitala koleginica i prijateljica, Anastasija Ražnatović.

Aleksandra i Anastasija jedno vreme nisu bile u dobrim odnosima, ali su se pomirile, te su sada ponovo veoma bliske. Prijovićka je na Instagramu podelila čestitku koju joj je uputila Ražnatovićeva.

– Srećan rođendan, ljubavi! Sve što možeš da zamisliš, a i više od toga da ti se ostvari. Budi uvek voljena i srećna – napisala je Anastasija na kolažu njihovih zajedničkih fotografija.

Anastasija i Aleksandra nisu bile u dobrim odnosima skoro godinu dana, o čemu je Ražnatovićeva otvoreno govorila 2020. godine.

– Ja imam prijatelje koje znam dugo, Aleksandra je jedna od osoba sa estrade sa kojom sam bila dobra, pa se desio nesporazum, pa smo se udaljile. Neki ljudi su se upetljali. Kada smo se videle, shvatile smo da ništa ne treba gurati pod tepih. Popričale smo normalno i zrelo i shvatile da je došlo do nesporazuma – rekla je pevačica tad.

Inače, Aleksandra je dobila emotivnu rođendansku čestitku od majke Borke Mihajlović.

Izvor: telegraf.rs