Nakon afere sa Snežanom Đurišić, Marija Šerifović postavila delikatno pitanje ostalim članovima žirija: Njihovi odgovori će vas zaprepastiti (VIDEO)

|

Pevačica Snežana Đurišić našla se u centru afere mito u Zvezdama Granda, kada ju je majka jednog takmičara optužila da je tražila novac od njenog sina da prođe dalje. Nakon toga su usledile mnoge reakcije javnih ličnosti, među kojima je i Marija Šerifović, koja je britkog jezika iznela svoj stav.

– Punih sedam godina sedim u žiriju ZG, u prve tri godine je bilo klasično žiriranje bez mentora. U prethodne četiri godine je mnogo kandidata završilo kod mene. Da sumiramo važnu stvar, svim kandidatima koji su kod mene, u startu im kažem važnu stvar kako funkcioniše mentorstvo. Neko se viđa manje, neko više, sve zavisi od obaveza. Nemamo propisane sate, ni vreme, niti način na koji ćemo bilo koga mentorisati. Ne postoji nigde kao u Srbiji, da osoba koja se takmiči na tacni dobije mentora, koji je u tom trenutku najpopularniji i najbolji. Ima slobodu da šalje poruke, ćaska, da se druži to nigde u svetu nije normalno. Što se tiče ove situacije, ja se ne sećam, al smatram da nisam dala svoj glas tom kandidatu i to je početak i kraj svega – rekla je Marija.

Šerifovićka je zatim rekla da ono što se stavlja na leđa Snežani je zaista odvratno i da sve osobe koje su učestvovale u tome, a ima ih mnogo, pod hitno počnu da neguju svoje mentalno zdravlje.

Ona je zatim svoje kolege, tj. ostale članove žirija ZG pitala jedno škakljivo pitanje – koliko su uzeli od svojih kandidata, šaleći se na račun celokupne situacije, na šta su svi oni dali iskrene odgovore.

Prvi na udaru je Đorđe David, koji je rekao kroz smeh da je od kandidata uzeo 12.000 evra. Ceca Ražnatovićrekla je da kod nje novac ne prolazi, već da finale košta mnogo ljubavi i energije, a Marija se našalila i rekla da je uzela po 100 evra.

Viki je isto prihvatila šalu, te je rekla da nije upućena u tu situaciji, jer je bila van Srbije.

MArija je na kraju dodala da žiriju ne treba novac od kandidata, i da ukoliko kandidat ima novca da ih isplati onoliko koliko bi to stvarno trebalo da košta, onda sam treba da gradi karijeru i snima pesme, tako da mu takmičenje uopšte nije ni potrebno.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: hellomagazin.rs