Na male ekrane uskoro se vraća jedna od najlepših voditeljki: “Dobila sam poziv koji se ne odbija”

|

Jedna od najpoznatijih i najlepših voditeljki na našim prostorima, Daniela Boračeva, otkrila je da se uskoro vraća pred kamere sa kultnom emisijom “Desetka”. Domaća produkcija je izašla u susret molbama brojnih Danielinih fanova, pa emisiju “Desetka” možete gledati od 4. juna. 2022 godine na jednoj našoj televiziji.

Voditeljka je posebno srećna i zadovoljna što se njena emisija vraća na male ekrane, kaže da je ponosna što je deo jednog kvalitetnog tima kao što je ta produkcija.

“Dobila sam poziv od Saše Mirkovića koji se ne odbija”, otkrila je Daniela.

Koliko veliku armiju gledalaca ima Daniela i koliko su sa nestrpljenjem čekali njenu emisiju govore i brojni skupoceni pokloni koje je voditeljka dobijala. Uspeh lifestyle emisije Desetka je u tome što se bavi temama koje nisu čista komercijala ili sažvakana bulevarska priča, a autorski rad Boračeve čini je i kultnim stvaralaštvom savremenog medijskog neba.

Popularnu voditeljku zbog lepote često porede sa Monikom Beluči, a Danijela je dugi niz godina u skladnom braku sa Peterom Boračevim, koji je jedan od glavnih ljudi Zaštite sadržaja na Jutjubu za Srbiju (KVZ).

Izvor: espreso.co.rs