Mirjana Antonović objavila fotografiju: “Srećniji dani, Miroslav i ja u Beogradu, 8. mesec trudnoće”

|

Mirjana Antonović, bivša partnerka Miroslava Ilića koja mu je, kako tvrdi, u vanbračnoj zajednici rodila sina Devina, svojevremeno je otkrila prijateljima na Fejsbuku kada je došlo do prekida njihove veze, a ono što je sve iznenadilo jeste to što je pevač ostavio kada je bila u osmom mesecu trudnoće.

“Srećniji dani, Miroslav i ja u Beogradu, osmi mesec trudnoće! Slika pred krah”, napisala je Antonovićeva, pored zajedničke slike sa nekadašnjim partnerom. Mirjana se dugi niz godina bori da dokaže da je Miroslav Ilić biološki otac njenog sina Devina, koji živi i radi u Americi.

Inače, Mirjana je pokrenula peticiju da u Srbiji postane obavezna DNK analiza ukoliko je pod znakom pitanja bilo čije biološko poreklo. Ona je nedavno doputovala u Srbiju a o detaljima suđenja nije smela da govori.

„Bez obzira šta se desi na suđenju, ovo nije kraj. I dalje se nastavlja borba za promenu zakona, da se prestane sa ugrožavanjem porodice. Deca su nemaju pravnu zaštitu. Mora da se donese zakon za obavezan DNK za utvrđivanje očinstva“, rekla je Mirjana Antonović.

Izvor: kurir.rs