Mina i Jovana nisu mogle da žive pod istim krovom: Dok se Željko baškari u vili, njegova ćerka živi ovako (FOTO)

|

Kada se kao student Mina Joksimović, ćerka kantautora Željka Joksimovića preselila u Beograd živela je u očevoj vili. Međutim, shvativši da joj treba sloboda, Željko je mezimici pazario lep stan. Uz pomoć majke Vesne Joksimović ona ga je opremila po svom ukusu i sada živi tamo.

Stan Mine Joksimović sačinjava rustični nameštaj u kombinacji sa modernim. Najviše je zastupljena bela boja, ali i bež i crvena koju ćerka hitmejkera posebno voli. Kupatilo je popločano interesantnim sedefastim pločicama, a krasi ga i veliki lavabo i đakuzi kada u kojoj Mina uživa da se opušta nakon napornog dana.

U spavaćoj sobi je krevet sa karmin crvenom posteljinom i beli rustični regal. Na zidovima su 3D tapete, a po prozorima reklo bi se da se Minin stan nalazi na poslednjem spratu zgrade.

Dom Mine Joksimović svakako je mesto gde ona okuplja kolege sa fakulteta, prijatelje i porodicu. Ono što dodatno krasi Minin kutak je lep pogled sa terase kojim se ona nedavno pohvalila.

Inače, Željkova ćerka iz prvog braka izgleda nije u dobrim odnosima sa Jovanom Joksimović, o čemu svedoči i činjenica da se ne prate na Instagramu, na kome su obe vrlo aktivne.

Izvor: story.rs