Milica Tragačica zablokirala u Poteri: Fantastični trojac je “oduvao” i osvojio više od milion dinara

|

Na samom početku jedanaeste sezone kviza “Potera” takmičari su osvojili vrednu sumu od 1.160.000 dinara. U samoj završnici Relja Aleksić, Marija Jovanović i Pavle Anđelković postavili su ogromnu prednost, koju tragačica Milica Jokanović nije mogla da stigne, i kući otišli sa milionskim dobitkom.

Relja Aleksić, 45-godišnji pravnik iz Novog Sada prvi je izašao na megdan fenomenalnoj Milici. Stigao je u prvoj igri do iznosa od 90.000 dinara. Milica je bila dobro raspoložena i ponudila prvom takmičaru kao višu sumu 600.000 dinara što je on hrabro i prihvatio, a isto tako i osvojio napunivši zajedničku kasu i motivišući svoje saigrače.

Posle Relje, na scenu je stupila Marija Jovanović iz Užica kojoj je ovo bilo prvo učešće u nekom kvizu. Profesorka italijanskog jezika, dobro se snašla u prvoj igri osvojivši 75.000 dinara, a zatim oduševila sve u studiju prihvativši višu sumu. Iz borbe sa Milicom Marija je izašla kao pobednik i uvećala iznos u zajedničkoj kasi za pola miliona dinara.

Trećem takmičaru kviza Potera, dvadesetogodišnjem Pavlu Anđelkoviću iz Niša takođe se ispunila želja da odmeri znanje sa Milicom. Pavle se odlučio da zadrži sumu od 60.000 koju je osvojio u prvoj igri i istu kao svoj doprinos dodao sumi koju su prethodno osvojili Relja i Marija.

Poslednji je na podijum izašao Stevan Gajak iz Beograda, master turizmolog, koji je iz prve igre izašao „teži“ za 60.000 dinara, ali potom, uprkos hrabrosti da se odluči za višu ponuđenu sumu, nije pobegao tragačici, te se nije našao rame uz rame sa ostalim takmičarima u finalnoj poteri.

Jaka trojka zadavši Milici težak zadatak od čak 20 koraka prednosti. Iako je kroz prethodne sezone kviza Milica briljirala i stizala čak i najduže nizove, izgleda da nije bio njen dan, pa su tako takmičari iskoristili priliku da je vrate „korak unazad“ onda kada je trebalo i time je potpuno dekoncentrišu. To je rezultiralo ubedljivom pobedom 20:9 i osmehom na licima takmičara, dok ih je Milica viteški ispratila aplauzom.

“Pogrešio sam, mislio sam da će biti neizvesnije”, rekao je Memedović na kraju i čestitao takmičarima na izvanrednoj pobedi.

Izvor: rts.rs