Milan Stanković objavom zaintrigirao javnost: Duga kosa vezana u rep, brada od nekoliko dana – Da li pevač zaista planira da se zamonaši

|

Ako je suditi prema najnovijoj fotografiji na Instagramu, izgleda da pevač Milan Stanković ozbiljno razmišlja o odluci da se zamonaši. O ovoj temi se priča i piše mesecima unazad, a pevač o tome nije raspoložan da govori.

Poslednjih meseci Milan je obilazio manastire po Srbiji, Uskrs je proveo na Svetoj Gori, pa nije ni čudo što su sve glasnije priče da je novi život pronašao u veri.

Takođe, u javnost su procurele informacije da je njegova devojke Radmila Manojlović raskinula obnovljenu vezu sa njim upravo iz razloga što je Milan stalno na molitvama, poslušanjima i putovanjima, te je često nedostupan za Radu.

Na najnovijoj Milanovoj fotografiji, pevača vidimo kako toli žeđ pored (verovatno) manastirskog konaka, primećuje se i brada od nekoliko dana. Blažen izraz lica, mir i spokoj odišu ovom fotografijom, te su se pratioci ponovo zapitali da li je Milan zaista rešio da se zamonaši.

Izvor: hellomagazin.rs