Marić se podsmevao Jovani u Jutarnjem – Jeremićka kipti od besa: “Sad ste gotovi, ima da vas nagazim”

|

Voditeljka Pink-a Jovana Jeremić koja je nekada radila sa Milomirom Marićem u jutranjem programu na Hepi televiziji nije ostala ravnodušna na kolegin komentar, ali i na ponašanje voditeljke u jutarnjem koja je sve vreme prevrtala očima na spomen Jovaninog imena.

Gošća u jutarnjem programu na Hepi televiziji kod Marića bila je Nina Šobota, vlasnica škole jahanja. Ona je govorila o temi koja danima potresa domaću javnost. Šobota je na početku svog gostovanja istakla da je o tome prvo govorila kod Jovane Jeremić u jutarnjem, na šta je Marić odmah reagovao komentarom:

“Trebalo je da odete u Tužilaštvo, a ne da se žalite jednim novinama, jednoj novinarki”, aludirao je rečima na Jeremićevu, dok je gošća govorila: “Ne, ja sam prvo sve ispričala Jovani Jeremić”, na šta je Marić komentar podrugljivo odreagovao: “A, onda je to već ozbiljna priča”.

Ovo ismevanje od strane bivšeg kolege nije prošlo nezapaženo. Jeremićeva je odmah reagovala na svom Instagram profilu, napisavši:

“Šta se dešava na spomen moga imena? Komentari su suvišni! Znam da mnoge moj uspeh boli! Ja sam kolegama sa Hepija dala kontakt i poslala Ninu. Ovo mi je hvala. Devojčica koja je Alisa u zelji čuda, koja sedi pored Marića, može da se šali sama sa sobom, što uveliko već čini svakojutarnjim ponašanjem i izjavama da treba ‘cepati novine’, ali se sigurno neće moći šaliti sa Jovanom Jeremić koja je ceo svoj život posvetila uredništvu”, napisala je Jovana.

“Da li sam lepo rekla da je bolje da se uhvatiš za dalekovod nego za Jovanu Jeremić i oni se opet hvataju za mene, pa sad ćete da vidite. Sad ste gotovi, sad će u nastavcima da izlaze u delovima. Kako ne shvatate da to ne radite zbog vašeg ličnog zdravlja, jer to koliko sam ja uporna i koliko mogu da se ćeram retorički verbalno, ne postoji neko ko može više od mene. Toliko sam surova, kad se natovrzam na nekoga ko je bezobrazan do kraja idem, sad ste gotovi”, istakla je Jovana u video koji je objavila na Instagram storiju.

Izvor: mondo.rs