Maja i Peca započeli zajednički život: Luksuzni stan sa teretanom i đakuzijem košta ih 2.500 evra mesečno

|

Nakon dužeg vremena provedenog na crnogorskom primorju, novopečeni par Maja Marinković i Predrag Peca Raspopović, vratili su se u Novi Sad. Ubrzo su se pojavile priče da su njih dvoje zvanično otpočeli zajednički život.

Navodno se Maja preselila samo kilometar dalje od nekadašnje najbolje drugarice Aleksandre. Kako otkriva izvor lista “Alo”, Maja i Peca navodno su iznajmili stan u jednoj od najluksuznijih zgrada u Novom Sadu ne mareći za to što Aleksandra s decom živi u blizini.

“Peca je Maji predložio zajednički život još tokom letovanja u Crnoj Gori, pa je bilo pitanje dana kada će se to desiti. Iako je prvobitna ideja bila da žive u Beogradu, složili su se da je u narednom periodu znatno lakše da budu u Novom Sadu za koji ga vezuju poslovi. Pošto je Peca ostavio svoj stan Aleksandri i zajedničkom sinu, iznajmio je drugi za Maju i sebe, a što je posebno neverovatno, u istom naselju u kom živi njegova bivša s decom”, navodi pomenuti izvor, i dodaje da je glavni razlog takvog postupka upravo luksuz koji je želeo da priušti novoj devojci.

“Naselje u kom žive svo troje zaista je najprestižnije u Novom Sadu i obiluje najluksuznijim stanovima. Budući da Peca radi sve da udovolji Maji, nije preterano razmišljao o Aleksandri i mogućnosti da se sretnu. U glavi mu je bilo samo da stan u kom će živeti s novom devojkom bude najprestižniji i nije žalio pare da to i obezbedi kako bi joj udovoljio. Kako ni Maji nije smetala ideja da živi blizu Aleksandre, brzo su se dogovorili o zajedničkom životu u kom uživaju”, priča on.

Izvor otkriva da Marinkovićeva uživa u stanu koji ima dva kupatila, džakuzi i privatnu teretanu.

“Maja je devojka koju je otac razmazio i navikao na luksuz, pa ne čudi što ne želi da pristane na manje. Ne samo da sada živi u stanu koji ima više od 100 kvadrata nego ima zasebno kupatilo, džakuzi, ogromnu terasu i privatnu teretanu. Mesečno iznajmljivanje tog stana je 2.500 evra, a to je zaista jaka cena kada se uzme u obzir da se radi o manjem gradu, a ne o prestonici”, zaključuje izvor.

S druge strane, Aleksandra Subotić je izgleda ostavila sve iza sebe i izdigla se iz situacije. Ne komentariše novinske natpise i ne odgovara na pitanja iz privatnog života.

Izvor: alo.rs