Komšije Zorice i Kemiša otkrili njihovo pravo lice: “Ona se naduri poput deteta, digne nos i frkće”

|

Jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi živi mirno u kući koju su gradili godinama, pa njihov dom sada odiše porodičnim duhom. U prigradskom naselju Beograda, pevačica Zorica Brunclik i Miroljub ARarđelović Kemiš svili su svoje gnezdo, a većina komšija je rekla da se s njima ne druži, ali da pristojno popričaju kada se sretnu i razmene po koju reč.

Devojčice koje su se igrale na obližnjem igralištu kažu da svi znaju gde je kuća Zorice Brunclik i da joj često deca traže autogram. Gospođa u jednoj obložnjoj radnji, gde Kemiš i Zorica kupuju neke sitnice, ističe da su “zabavan par”.

“Zorica i posle toliko godina deluje kao neko razmaženo dete i to joj tako simpatično stoji. Ona se naduri na Kemiša poput deteta, digne nos i frkće, pa to sve nasmeje čak i njega”, otkriva Natalija.

Komšije kažu da viđaju mnoge javne ličnosti kada dolaze jer je studio harmonikaša u sklopu kuće.

“Dolazi u nabavku žena koja im je pomoćnica. Mislim da ona radi za njih s vremena na vreme, da nije svaki dan tu ali nisam sigurna. Ljudi svašta pričaju, pola izmisle a pola nek je istina, ako i toliko”, kaže njihov komšija.

Izvor: kurir.rs