Ko je zapravo Brajan Volš i čime se bavi? Ocu ukrao pare, izbačen iz testamenta – Ovako je Ana u pismu saveznom sudu opisala svog muža

|

Brajan Volš je rođen 17. avgusta 1976. godine i živi u Kohasetu u Masačusetsu. Vlasnik je preduzeća i pokrenuo je svoju kompaniju pod nazivom LETS. On je takođe i njen finansijski direktor (Strategije liderstva i efektivnog timskog rada). Oženjen je Anom Volš, 39-godišnjom majkom troje dece koja je nestala u novogodišnjoj noći.

O zajedničkom životu Brajana i Ane kao bračnog para ne zna se puno, ali izgleda da su bili srećni. Volš živi u Kohasetu, dok je Ana živela u Vašingtonu. Ana i Brajan venčali su se 6. januara 2015. godine, pred najbližim prijateljima i porodicom. Njihovi prijatelji i poznanici tvrde da su Ana i Brajan bili srećan par koji je imao tri prelepa sina.

Volšov plan da započne svoj biznis naišao je na probleme jer nije imao dovoljno novca. Godinama je imao različite poslove na različitim mestima. Od 2015. godine počinje da radi kao međunarodni poslovni strateg za Ten Sail Consulting. Bio je dobar u tome, pa je tamo ostao 5 godina, do jula 2020. godine, kada počinje da radi u kompaniji pod nazivom Capital Letters Consulting. Ovde je bio finansijski direktor (glavni finansijski direktor) 10 meseci, dok nije pomogao u pokretanju sopstvenog biznisa u oblasti Velikog Bostona pod nazivom Leadership & Effective Teamvork Strategies, ​​ili LETS.

U pismima sudiji u postupku zbog prodaje lažne slike, njegova supruga Ana Volš otkriva da ga je upoznala Brajana 2008. godine i da je to bila “ljubav na prvi pogled”. Ona ga u pismima opisuje ga kao oca koji neguje i voli svoju decu, ali takođe kaže da je bio duboko pogođen detinjstvom koje je ostavilo trag na njemu i navodi da je “naučen da laže i da se krije”. On je svom ocu ukrao veliki novac i zbog toga je izbačen iz porodičnog testamenta. Napisala je da se kaje zbog svojih postupaka u prošlosti i da se fokusirao na dobrotvorni rad i transformaciju svog života – prenose američki mediji.

Izvor: 24sedam.rs